Mandag: Spisning hos dejlige farmor, men drengene laver selv mad
Det bliver Hapsdog og grønt
Tirsdag:
Helstegt kylling i ovn med coleslaw, agurksalat, halve bagte kartofler og cremefraiche-dressing
Onsdag:
Flæskesteg med all the trimmings
Torsdag:
Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat
Fredag: Fødselsdag for husbonden
Til eftermiddagskaffen Kaffe/te med farmors fantastiske roulade og mormors boller med smør og syltetøj
Til forret: Rejespyd på grille med hvidløgs-citron-aioli
Til hovedret: Burgere med stegte rødløg og krydret burger-bøf – dertil lækre kartoffelbåde med hvidløg, parmesan og Mayo med trøffelolie
Dessert: Cheesecake med solbær
Lørdag:
Tapas (flutes, kiks, div charcuteri/pølse, hummus, pesto, oliven, div, oste og masser af god rødvin) drengene får pizza
Søndag: vi spiser resterne fra lørdag
Tapas (flutes, kiks, div charcuteri/pølse, hummus, pesto, oliven, div, oste og masser af god rødvin) drengene får pizza