Uge 27, 2018

Mandag: Spisning  hos dejlige farmor, men drengene laver selv mad

Det bliver Hapsdog og grønt

Tirsdag:

Helstegt kylling i ovn med coleslaw, agurksalat, halve bagte kartofler og  cremefraiche-dressing

Onsdag:

Flæskesteg med all the trimmings

Torsdag:

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat

Fredag: Fødselsdag for husbonden

Til eftermiddagskaffen Kaffe/te med  farmors fantastiske roulade og mormors boller med smør og syltetøj

Til forret: Rejespyd på grille med hvidløgs-citron-aioli

Til hovedret: Burgere med stegte rødløg og krydret burger-bøf – dertil lækre kartoffelbåde med hvidløg, parmesan og Mayo med trøffelolie

Dessert: Cheesecake med solbær

Lørdag:

Tapas (flutes, kiks, div charcuteri/pølse, hummus, pesto, oliven, div, oste og masser af god rødvin) drengene får pizza

Søndag: vi spiser resterne fra lørdag

Tapas (flutes, kiks, div charcuteri/pølse, hummus, pesto, oliven, div, oste og masser af god rødvin) drengene får pizza