Wrap med stegt halloumi og græsk salat

Halloumi: 250 g halloumi, 1½ spsk olivenolie til stegning

Yoghurtdressing: 1 bundt yoghurt, 1 bundt dild, 2 dl græsk yoghurt 10%, 2 tsk flydende honning, salt og friskkværnet peber

Græsk salat: 2 spsk olivenolie, 1 spsk balsamicoeddike, ½ tsk tørret oregano, salt og friskkværnet peber, 2 små hjertesalat, 1 rødløg, 250 g små tomater, ½ agurk, 50 g oliven

Til servering: 4 store fladbrød

Yoghurtdressing: 

  1. Skyl og hak purløg fint.
  2. Rør græsk yoghurt sammen med de friske krydderurter og honning.
  3. Smag dressingen til med salt og friskkværnet peber

Stegt Halloumi: 

  1. Skær halloumi i skiver og steg dem sprøde i olie i et par minutter på hver side

Græsk salat:

  1. Rør olie, eddike og oregano sammen, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  2. Skyl og tør salaterne, og skær dem i grove strimler.
  3. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
  4. Skyl tomaterne og skær dem i halve.
  5. Skyl agurken, og skær den i tern eller halvmåner.
  6. Hæld dressing og grøntsager sammen og vend det hele sammen.

Servering:

Lun fladbrødene. Smør fladbrødene med yoghurtdressing.

Top med græsk salat og stegt halloumi. Server straks.

Print denne post Print denne post