1 løg, 200 g selleri, 2 gulerødder, 1 stor kylling, ¾ l vand, 5 peberkorn, Salt, 250 g champignon
Dressing: 125 g mayonnaise, 200 g creme fraiche, 1 spsk eddike, 1 tsk sennep, Salt og peber
Pynt: 200 g små tomater, 1 håndfuld basilikum, Ca. 5 røde peberkorn
- Rengør løg, selleri og gulerødder og skær det hele i mindre stykker.
- Læg kyllingen i en gryde.
- Hæld vand, løg, selleri, gulerod, peberkorn og salt i.
- Kog op og skru ned for varmen.
- Lad kyllingen simre i 1 time og 15 min. Tag kyllingen op og afkøl den.
- Gem kogelagen.
- Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
- Kom dem på en stor stegepande og tørsteg dem i 8-10 min., til de er bløde.
- Hæld 2 dl kogelage på og lad det koge ind.
- Afkøl champignonerne.
- Rør mayonnaisen med creme fraiche og smag til med eddike, sennep, salt og peber.
- Pil kødet fra kyllingen og skær det i mindre stykker.
- Kasser skind og ben.
- Bland de afkølede champignon og kylling i dressingen.
- Pynt med tomater, basilikum og knuste, røde peberkorn.