Madplan

Uge 42, 2016

De store har efterårsferie, Valdemar og jeg må lige have overstået mandag og tirsdag, førend vi kan trykke på ferieknappen, og med Jesper ved vi ikke helt hvordan feriedagene lander

Mandag:

Små farsbrød med soltørrede tomater, kartoffelbåde, broccoli og yoghurtdressing

Tirsdag: Jesper i Sverige

Kylling i karry med ristaffel

Onsdag: Tur til aften-åbent i Middelaldercenteret i Nyk. F – aflyst grundet dårligt vejr

Tror vi smækker lidt lækre sandwiches sammen (forslag 1: Sandwich med skinke og tomatpesto, forslag 2: Frikadellesandwiches med grøntsagsstave, forslag 3: Clubsandwiches). Og måske bager vi en gang kokosmuffins og skærer lidt frugt og grønt……men andre kunne jo lave Kylling i tomat-flødesauce med pasta

Torsdag: Tur til “Den Blå Planet”, vi er nok så sent hjemme at vi blot planlægger kold mad  – men lav i stedet for

Svinemørbrad a´la´orange

Fredag: Tapas med alt hvad vi kan trække fra fryser og proviantskabe 🙂 + en god rødvin – what´s not to like

Hotwings (opskrift følger), Naan med kyllingesalat, kylling i parmaskinkesvøb, Rösti, oliven, små lækre pølser, mandler, pistacienødder, Tortilla med chilipølse og kartofler, hvidløgspølser  som pindemadder, Flutes med pesto og ost i ovn og måske lidt mere

Lørdag: Jesper og Victoria i Kbh, Drengene og jeg skal i biografen med et par veninder/kammerater. Endnu en ven dukker op til aftensmaden

Curry Udon

Søndag: Sunday Dinner med moster og alle bedsteforældrene – god afslutning på efterårsferien

Gammeldags vildand med flødesauce og waldorfsalat