2 gulerødder, 200 g fintsnittet hvidkål, olie til stegning af græntsager, 75 g bønnespirer, 1 bundt finsnittet forårsløg, 3 spsk Soya, 1½ tsk finthakket chili, lidt salt, ½ tsk sukker, 1/4 bundt frisk finthakket koriander, 20-24 stk dej til forårsruller mål 18*18 cm, olie til stegning af rullerne.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde små strimler.
- Steg gulerødder og hvidkål i olie, til de er let møre uden at have taget farve.
- Tilsæt bønnespirer og forårsløg og rist fortsat i nogle minutter.
- Krydr med Soya, salt, og lidt sukker,
- Afkøl fyldet og vend det med koriander.
- Tag et stykke forårsrulledej og kom 1 spsk grøntfyld på midten.
- Fold siderne ind, og rul til en forårsrulle.
- Pensl lukningen med lidt koldt vand og læg rullerne på en tallerken med lukningen nedad.
- Opvarm olien og steg forårsrullerne til de er sprøde og gyldne
- . Lad den afdryppe på køkkenrulle inden servering.
- Server med sød/stærk chilisauce og en klat remefraiche
[Print_link]