Føj for en weekend…..

Øv….. sikken en weekend….

Fredag måtte Valdemar og jeg lige en tur med ambulance til børneafdelingen pga.  en rimelig voldsom feberkrampe i bilen for den lille mand. Han havde meget svært ved at vågne efterfølgende så vi måtte lige ramme Næstved Sygehus.

Totalt kaos i en mors hoved !!!!!  Sidste feberkrampe var, da han var blot 17 måneder, så vi var så naive at tro, at den slags var han da vokset fra…..Vi tog fejl, så nu skal vi igen til at være hyper-obs hver gang, der er tegn til feber…. og  det er jo ikke stressende at gå og vente på en mulig krampe!!! Æhhh jo

Jeg håber inderligt, at dette var vores sidste “encounter” med feberkramperne, og nu er vi så henvist til epilepsiundersøgelse – bare for en sikkerheds skyld – håber virkelig også, at de blot konkluderer,at min lille dreng har normalt EEG.

Men han har det jo faktisk godt, han husker ikke kramperne, husker ganske lidt af ambulanceturen og dette som noget OK spændende. børneafdelingen husker han mest for alle de lækre Filur-is han fik lov at spise.