10-12 stk
125 g blødt smør, 150 g sukker, 2 æg, 2 spsk appelsinsaft, 2 tsk fintrevet økologisk appelsinskal, 1 tsk vanille, 75 g ren rå marcipan, 1dl mælk, 250 g mel, 1½ tsk bagepulver.
Pynt. 100 g mørk chokolade, 20 g smør. jullienneskåret økologisk appelsinskal
- Pisk smør og sukker sammen.
- Pisk et æg i ad gangen.
- Rør appelsinsaft og -skal i sammen med vanille og marcipan udrørt i mælk.
- Vend hvedemel og bagepulver i.
- Smør 10-12 muffinsforme eller brug papirsforme.
- Fordel dejen i formene og bag dem midt i ovnen i ca. 25-30 minutter ved 175 grader.
- Smelt chokoladen sammen med smørret i mikroovnen.
- Fordel den på de afkølede muffins, drys med appelsinskal, vent på at chokoladen størkner og server