Appelsin-marcipanmuffins

10-12 stk

125 g blødt smør, 150 g sukker, 2 æg, 2 spsk appelsinsaft, 2 tsk fintrevet økologisk appelsinskal, 1 tsk vanille, 75 g ren rå marcipan, 1dl mælk, 250 g mel, 1½ tsk bagepulver.

Pynt. 100 g mørk chokolade, 20 g smør. jullienneskåret økologisk appelsinskal

  1. Pisk smør og sukker sammen.
  2. Pisk et æg i ad gangen.
  3. Rør appelsinsaft og -skal i sammen med vanille og marcipan udrørt i mælk.
  4. Vend hvedemel og bagepulver i.
  5. Smør 10-12 muffinsforme eller brug papirsforme.
  6. Fordel dejen i formene og bag dem midt i ovnen i ca. 25-30 minutter ved 175 grader.
  7. Smelt chokoladen sammen med smørret i mikroovnen.
  8. Fordel den på de afkølede muffins, drys med appelsinskal, vent på at chokoladen størkner og server
Print denne post Print denne post