400 – 500 g mørbrad – afpudset og skåret i 1 cm tykke skiver
mel, salt, peber, 200-250 g champignon skåret i kvarte, 3 spsk. tomatpure, 3 dl piskefløde, 3 dl vand, en ½ pose perleløg, evt. 200 g bayerske pølser – skåret i stykker på ca. 4 cm. , 1 – 2 tsk. paprika, evt. chili, evt. 1 spsk. ketchup, 200 g bacontern, evt. lidt hakket persille.
- Steg bacontern sprøde.
- Tag dem op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Svits perleløg nogle minutter og tag op og sæt til side.
- Tilsæt eventuelt lidt olie i gryden og steg så champignon til de er godt brune hele vejen rundt, tag dem op af gryden og sæt til side.
Tilsæt en blanding af smør og olie. - Mens smørret bruser af vendes mørbradskiverne i en blanding af mel, salt og peber.
- Brun mørbradstykkernes godt på begge sider.
- Hæld champignon og perleløg tilbage i gryden sammen med tomatpure, paprika, vand, fløde og evt. chili og ketchup.
- Lad det simre i en 15 – 20 minutter eller indtil kødet er mørt.
- Tilsæt pølserne inden servering – De behøver kun at koge med et par minutter.
- Smag til og kom så bacon og eventuelt lidt hakket persille på toppen og server sammen med ris