300 g kartofler, 2-3 spsk olivenolie, 2 porrer, 1 fed hvidløg, 2 spsk karry, 1 tsk gurkemeje, 1 lille dåse eller ½ alm dåse kokosmælk, 7 dl grøntsagsboullion, salt,
Pynt: frisk koriander,
Tilbehør: groft brød
- Skræl og skær kartoflerne i mundrette stykker og sauter dem i lidt olie.
- De skal ikke tage farve, men må gerne sautere 5-6 minutter.
- Tilsæt porrer skåret i skiver og hvidløg i tynde skiver, og rist det hele i kort tid.
- Tilsæt så karry og gurkemeje, og derefter kokosmælk og boullion.
- Lad suppen småsimre i 20 minutter, til grønsagerne er møre, smag til med salt top med hakket frisk koriander og server med groft brød.
Opsamling
Opskriftsnavn
Kartoffel-karry-kokossuppe
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
4 Review(s) Based on