Kartoffel-karry-kokossuppe

Kartoffel-karry-kokossuppe

300 g kartofler, 2-3 spsk olivenolie, 2 porrer, 1 fed hvidløg, 2 spsk karry, 1 tsk gurkemeje, 1 lille dåse eller ½ alm dåse kokosmælk, 7 dl grøntsagsboullion, salt,

Pynt: frisk koriander,

Tilbehør: groft brød

  1. Skræl og skær kartoflerne i mundrette stykker og sauter dem i lidt olie.
  2. De skal ikke tage farve, men må gerne sautere 5-6 minutter.
  3. Tilsæt porrer skåret i skiver og hvidløg i tynde skiver, og rist  det hele i kort tid.
  4. Tilsæt så karry og gurkemeje, og derefter kokosmælk og boullion.
  5. Lad suppen småsimre i 20 minutter, til grønsagerne er møre, smag til med salt top med hakket frisk koriander og server med groft brød.

Print denne post Print denne post

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Kartoffel-karry-kokossuppe
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
41star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)