Løgsuppe med gratinerede ostebrød

6 løg, 30 g smør, 2 spsk mel, 2 dl hvidvin ( alternativt øl), 1 1/4 dl grønsagsboullion, 1 laurbærblad, 3 stilke timian, salt, friskkværnet peber

Tilbehør: 1 flutes, 100 g revet mozarella

  1. Pil og skær løgene i tynde skiver.
  2. Steg løgringene ved middel varme i smør, så de bliver gennemsigtige uden at tage farve.
  3. Drys mel over løgene, tilsæt hvidvin og lad det bruse af.
  4. Hæld bouillon over og bring suppen i kog.
  5. Tilsæt laurbær, timian, salt og peber og lad suppen småkoge i 30 minutter.
  6. Tænd ovnen på 250 grader, så grillfunktionen aktiveres.
  7. Skær flutes i skiver og læg dem på bagepapir på en bageplade.
  8. Drys flutes-skiverne med revet ost og gratiner i ovnen til osten er smeltet og let gylden.
  9. Fjern laurbær og timian fra suppen og smag til med salt og peber inden den serveres med de gratinerede ostebrød.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.