Svensk pølseret

800 g kolde kogte kartofler, 8 pølser, 1 zittauerløg, 1-2 spsk oliemargarine, 3 tsk edelsüsspaprika, 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g), 2 dl skummetmælk, ½ dl piskefløde, ½ tsk groft salt, friskkværnet peber

Pynt: klippet purløg

  1.  Skær kartofler og pølser i mindre stykker.
  2. Pil og hak løget.
  3. Svits løget i oliemargarinen i ca. 1 min.
  4. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser.
  5. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm.
  6. Pynt med klippet purløg og server.

Print denne post Print denne post