Stegte nudler

400g oksefilet, 2 gulerødder, 1 bundt forårsløg, 2 citrongræs-stængler, 50 g frisk ingefær, 1-2 fed hvidløg, 300 g nudler, 1½ spsk sesamolie, 1 dl Soya, 4 spsk østerssauce.

Pynt frisk koriander eller sesamfrø

  1. Skær kødet i tynde strimler
  2. Skræl gulerødderne og riv dem groft
  3. Rens forårsløg og citrongræs og hak det fint
  4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  5. Varm sesamolien op i en stor sauterpande og steg kødet i 1 minut.
  6. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det stege i 3 minutter.
  7. Vend de kogte nudler på panden, varm det hele op og server straks.
  8. Drys evt. med frisk koriander eller sesamfrø
Print denne post Print denne post