Stegte nudler

400g oksefilet, 2 gulerødder, 1 bundt forårsløg, 2 citrongræs-stængler, 50 g frisk ingefær, 1-2 fed hvidløg, 300 g nudler, 1½ spsk sesamolie, 1 dl Soya, 4 spsk østerssauce.

Pynt frisk koriander eller sesamfrø

  1. Skær kødet i tynde strimler
  2. Skræl gulerødderne og riv dem groft
  3. Rens forårsløg og citrongræs og hak det fint
  4. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  5. Varm sesamolien op i en stor sauterpande og steg kødet i 1 minut.
  6. Tilsæt resten af ingredienserne og lad det stege i 3 minutter.
  7. Vend de kogte nudler på panden, varm det hele op og server straks.
  8. Drys evt. med frisk koriander eller sesamfrø
Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.