Wraps: 8 tortillas (15-20cm i diameter, 225 g røget laks i tynde skiver eller strimler, 8 friske dildkviste, olivenolie til pensling, cirtonbåde og ekstra dildkviste til pynt, Husk træspyd lagt i koldt vand i mindst 30 minutter.
Flødeostefyld: 175 g flødeost, 1 lille finthakket rødløg, 1 tsk citronsaft, 1 tsk friskkværnet sort peber
Flødeostefyld: Rør alle ingredienserne sammen til blandingen er ensartet.
Wraps:
- Smør hver tortilla med et tyndt lag af flødeostefyldet, fordel laksen ligeligt på hver tortilla, og placer en dildkvist midt på laksen.
- Rul hver tortilla sammen.
- Stik et træspyd gennem tortillaerne parvis ca 5 cm fra enderne. Pensl hver wrap let med olivenolie.
- Gril hvert tortillapar over direkte høj varme, således at tortillaerne lige netop bliver varme og tager farve (ca. 2 minutter) på hver side.
- Træk forsigtigt træspydene ud og skær hver tortilla i 2 eller 3 stykker og server pyntet med citronbåde og dildkviste.
Opsamling
Opskriftsnavn
Grillede wraps med røget laks (8 stk)
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
1 Review(s) Based on