Somes.dk

Kategorier

Populære opskrifter

Translator

Danish flagChinese (Traditional) flagEnglish flagGerman flagFrench flag
Spanish flagJapanese flagSwedish flagTurkish flag 

Vagabondens Livret

March 2nd, 2009

Kødboller: 400 g hakket skinkekød eller kalv/flæsk, 1/2 dl rasp eller smuldret brød, 1 tsk oregano, 1 tsk salt, peber, 1/4 dl soltørret tomatpuré, evt lidt hakket persille

Sauce: 1 dåse hakkede tomater med krydderurter., 1 1/2 dl boullion, 1/4 dl soltørret tomatpuré, 2 gulerødder i små tern, 2 stilke fintsnittet bladselleri eller squash, salt, peber, frisk basilikum til pynt

Tilbehør: Pasta kogt efter anvsningerne på pakken, 100 g revet mozarellaost til at drysse over retten

Kødboller: Rør farsen sammen af fars, smuldret brød/rasp, oregano, salt peber og tomatpuré. Form nu farsen til ca. 28 små kødboller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg kødbollerne i ovnen ved 225 grader i ca. 12 minutter.

Sauce: Kom tomater, boullion, tomatpuré, gulerødder og bladselleri/squash i en gryde og lad det småsimre i ca. 15 minutter, indtil grønsagerne er godt møre. Saucen kan evt blendes (det er mine børn glade for, så skal de ikke forholde sig til klumperne i saucen). Kom så kødbollerne i saucen og lad dem simre med i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber. Drys evt med hakket frisk basilikum

Tilbehør: Kog pastaen, anret osten i en skål og server til saucen med kødboller.

Print indlægget Print indlægget

Ingen Kommentar »

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

Sky3c Sponsored by Web Hosting