Uge 26, 2020

Mandag: 

Pasta med ristet chorizo, revet parmesan og købt tomatsauce

Tirsdag:  Sct. Hans hos morfar

Grille div pølser , bøffer, og kyllingespid med dry-rub, peberfrugt og løgbåde,  dertil blandet grøn salat, coleslaw, råkost og   Kold kartoffelsalat II

Onsdag:  Til Rosas studentergilde

Tarteletter med Kylling i asparges

Torsdag: 

Spicy kikærtesuppe med Quesadillas

Fredag:    

Ovnkylling med hasselbach kartofler og cremefraiche dressing

Lørdag: 

Krydret oksegryde med spidskålssalat 

Søndag: til søde Amalies sweet sixteen fødselsdag – prøv

Grille Soya- og honningmarineret svinemørbrad  på spyd med løg, kartofler og  rød peber. Dertil  spidskålssalat med mormordressing og foccacia