Fundet på www.arla.dk under Karolines Køkken®
Oksegryde: 25 g smør, 600 g oksebov i tern på ca. 2 x 2 cm, 2 store zittauerløg i skiver, 1 rød peberfrugt i strimler, 1 tsk groft salt , 3 dl oksebouillon, 1 spsk Sambal oelek, 1½ dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30%
Spidskålssalat: 300 g fintsnittet spidskål, 1 tsk groft salt, friskkværnet peber, 2 spsk rapsolie, 1 spsk hvidvinseddike,
½ dl finthakket kruspersille
Pynt: finthakket kruspersille
Tilbehør: 240 g brune ris, parboiled (ca. 3 dl) – koges efter anvisningen på pakken
Oksegryde:
- Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stegegryde.
- Brun kødet i ca. 2 min og tag det op.
- Lad resten af smørret gyldne og steg løg og peberfrugt i ca. 2 min. – tag halvdelen fra.
- Kom det brunede kød i gryden og tilsæt bouillon, sambal oelek og salt.
- Bring retten i kog og lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 2 timer – eller til kødet er mørt.
- Tilsæt flødefraiche og grøntsagerne og varm det godt i gennem.
- Smag til
Spidskålssalat:
- Kom spidskål, salt og peber i en skål og bland det godt sammen.
- Tilsæt øvrige ingredienser og smag til.
- Pynt med persille