Fundet i LIME fra Netto
Bøffer : 800 g hakket oksekød, olie til stegning, salt og friskkværnet peber
Græske kartofler: 8 bagekartofler, olivenolie, 2 fed hvidløg, salt, 2 rød peber, 300 g feta, 1 bundt bredbladet persille
Græske kartofler:
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Vask og skær bagkartoflerne i både og vend dem men olivenolie, finthakket hvidløg og salt.
- Fordel derefter kartoflerne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 35 minutter til de er sprøde og gyldne.
- Rens peberfrugterne, skær dem i både og læg dem ind på bagepladen sammen med kartofler de sidste 10-15 minutter ad kartoflernes stegetid.
- STEG BØFFERNE (se nedenfor)
- Når bøfferne er stegt, vendes kartofler og peberfrugt med smuldret feta og og hakket persille
Bøffer:
- Form kødet til 8 små hakkebøffer, og steg dem i olie på en pande, til de er netop gennemstegt, ‘
- Krydr med salt og friskkværnet peber
Server straks
Print denne post