Hakkebøffer med græske kartofler og peberfrugt

Fundet i LIME fra Netto

Bøffer : 800 g hakket oksekød, olie til stegning, salt og friskkværnet peber

Græske kartofler: 8 bagekartofler, olivenolie, 2 fed hvidløg, salt, 2 rød peber, 300 g feta, 1 bundt bredbladet persille

Græske kartofler: 

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Vask og skær bagkartoflerne i både og vend dem men olivenolie, finthakket hvidløg og salt.
  3. Fordel derefter kartoflerne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 35 minutter til de er sprøde og gyldne.
  4. Rens peberfrugterne, skær dem i både og læg dem ind på bagepladen sammen med kartofler de sidste 10-15 minutter ad kartoflernes stegetid.
  5. STEG BØFFERNE (se nedenfor)
  6. Når bøfferne er stegt, vendes kartofler og peberfrugt med smuldret feta og og hakket persille

Bøffer:

  1. Form kødet til 8 små hakkebøffer, og steg dem i olie på en pande, til de er netop gennemstegt, ‘
  2. Krydr med salt og friskkværnet peber

Server straks

Print denne post Print denne post