Aspargessalat med ristede mandler

til 4 personer

Aspargessalat:  150 g salte mandler, 2 bundter /ca 500 g grønne asparges, 2.3 avocadoer, 200 g fast feta, 200 g babyspinat,

Dressing: 5 spsk citronsaft, 4 spsk hvidvinseddike, 2 tsk flydende honning, 7 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber

  1. Hak mandlerne groft
  2. Knæk eller skær den nederste ende af aspargesene og kassér endestykkerne
  3. Damp aspargesene i kogende saltet vand i 1 min.
  4. Afdryp godt
  5. Skær avocado i tern
  6. Bryd fetaen groft, eller skær den i tern
  7. Rør en dressing af citron, eddike, honning og olie
  8. Krydr dressingen med salt og peber
  9. Vend forsigtigt asparges, avocado med dressingen
  10. Anret babyspinaten på et fad, top med asparges, avocado, feta og grofthakkede salte mandler
  11. Krydr med salt og peber
  12. Servér straks

[Print_link]