Laksebulgur med Limedressing

Limedressing: 2 dl Cheasy fraiche 9%, ½ spsk fintrevet limeskal, 1 spsk flydende honning, groft salt

Laksebulgur: 3 dl bulgur, 6 dl hønsebouillon, 600 g skind- og benfri laks, 1-2 spsk oliemargarine, groft salt, friskkværnet peber, 2 appelsiner, 2 avocadoer, 2 spsk hakket persille.

Limedressing: Bland alle ingredienserne og smag til med salt.

Laksebulgur:

  1. Tilbered bulguren i bouillonen som skrevet på posen.
  2. Skær laksen i tern og steg ternene på alle sider i oliemargarinen, i ca. 3 min.
  3. Drys med salt og peber.
  4. Lav  appelsinfiletter af begge appelsiner og del dem evt. i mindre stykker.
  5. Skær avocadoerne i tern.
  6. Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks.
  7. Hæld limedressing over.

OBS. Man kan i stedet for bulgur anvende couscous.

Print denne post Print denne post

 

En tanke om “Laksebulgur med Limedressing”

  1. Hej. Jeg har lige fundet din side og er ved at snuse rundt i dit arkiv. Det lyder som en rigtig spændende opskrift. Den vil jeg straks planke 🙂
    Mvh Malou

Der er lukket for kommentarer.