Limedressing: 2 dl Cheasy fraiche 9%, ½ spsk fintrevet limeskal, 1 spsk flydende honning, groft salt
Laksebulgur: 3 dl bulgur, 6 dl hønsebouillon, 600 g skind- og benfri laks, 1-2 spsk oliemargarine, groft salt, friskkværnet peber, 2 appelsiner, 2 avocadoer, 2 spsk hakket persille.
Limedressing: Bland alle ingredienserne og smag til med salt.
Laksebulgur:
- Tilbered bulguren i bouillonen som skrevet på posen.
- Skær laksen i tern og steg ternene på alle sider i oliemargarinen, i ca. 3 min.
- Drys med salt og peber.
- Lav appelsinfiletter af begge appelsiner og del dem evt. i mindre stykker.
- Skær avocadoerne i tern.
- Bland bulgur, appelsinstykker, avocadotern, persille og laks.
- Hæld limedressing over.
OBS. Man kan i stedet for bulgur anvende couscous.
Print denne post
Hej. Jeg har lige fundet din side og er ved at snuse rundt i dit arkiv. Det lyder som en rigtig spændende opskrift. Den vil jeg straks planke 🙂
Mvh Malou