Pasta med squash og bacon

Pasta med squash og bacon

150 g bacon i tynde skiver, 300 g hvid tørret pasta, 1-2 spsk oliemargarine, 1 løg i grove tern
100 g finthakkede soltørrede tomater, 1 squash i stave, 5 forårsløg i skrå stykker, 100 g Buko® Light pikant, ¾ dl kogende pastavand, friskkværnet peber
Pynt evt. med toppen af forårsløgene skåret i tynde strimler

Tilbehør: Hverdagsboller eller AMO´s grove ciabattaflutes

  1. Fordel baconskiverne på kold pande og steg ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg derefter baconskiverne til de er gyldne og sprøde.
  2. Læg baconen på et stykke køkkenrulle eller fedtsugende papir.
  3. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, således at den er mør, men ikke blød.
  4. Opvarm oliemargarinen (uden at det bruner). Svits løg og tomater i ca. 1 min.
  5. Tilsæt squash og forårsløg og svits i yderligere ca. ½ min.
  6. Rør friskost med pastavand og hæld det i panden sammen med peber.
  7. Smag til.
  8. Hæld den afdryppede pasta sammen med grønsager og bacon i en stor varm skål. Vend rundt og server.

Print denne post Print denne post