Opskrift fundet på Arla.dk
2 æg, 2 dl skummetmælk eller kærnemælk, 60 g havregryn (ca. 1 dl)
80 g hvedemel (ca. 1¼ dl), ½ tsk fint salt, 1 tsk bagepulver, 1 tsk sukker, 10 g smør til stegning
Tilbehør: ½ frisk ananas, ½ dl ahornsirup
- Del æggene og pisk æggeblommerne sammen med skummetmælk.
- Vend havregryn sammen med hvedemel, salt, bagepulver og sukker.
- Pisk æggehviderne stive og vend dem i mælkeblandingen skiftevis med melblandingen.
- Bag ca. 12 små pandekager af ca. ½ dl. dej pr. portion i en slip-letpande i en anelse smør.
- Bag dem ved jævn til svag varme ca. 6 min. i alt – vend af og til.
- Hold pandekagerne varme indtil servering.
Tilbehør:
- Skræl ananas og skær den ud i smalle trekanter fjern midterstrengen.
Server de lune pandekager med ananas og ahornsirup til brunch eller mellemmåltid.
Print denne post