2 andebrystfileter
Broccolisalat: 1 broccoli, 100 g mandler, 1 spsk. rapsolie til stegning
2 spsk. olivenolie, salt, friskkværnet peber
Desuden: 250 g Rigatoni Pasta (pasta penne), 125 g frisk grøn pesto
Andebryster:
- Rids fedtet andebrysterne i tern med en skarp kniv.
- Steg andebrysterne på en pande med fedtsiden nedad, til skindet er gyldent.
- Vend andebrysterne , og steg dem 1 minut på kødsiden.
- Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det færdigt i ovnen ved 175 grader i 12 minutter.
- Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres i skiver.
Pasta:
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den med pesto.
Broccolisalat:
- Skyl broccolien, og skær det i små buketter.
- Gem stokken.
- Kog broccolibuketterne i kogende saltet vand i 2 minutter, og hæld vandet fra igennem en sigte.
- Skræl broccolistokken, og skær den i tynde strimler med en tyndskræller.
- Læg strimlerne i en skål med koldt vand, og sæt den i køleskabet.
- Rist mandlerne i lidt olie på en pande, og drys dem over den dampede broccoli.
- Hæld vandet fra broccolistrimlerne, og krydr dem med olie, salt og peber. Fordel strimlerne over den dampede broccoli,
- Servér salaten til den skiveskårne and og pasta/pesto.