Andebryst med pasta, pesto og broccolisalat

2 andebrystfileter

Broccolisalat: 1 broccoli, 100 g mandler, 1 spsk. rapsolie til stegning
2 spsk. olivenolie, salt, friskkværnet peber

Desuden: 250 g Rigatoni Pasta (pasta penne), 125 g frisk grøn pesto

Andebryster: 

  1. Rids fedtet andebrysterne i tern med en skarp kniv.
  2. Steg andebrysterne på en pande med fedtsiden nedad, til skindet  er gyldent.
  3. Vend andebrysterne , og steg dem 1 minut på kødsiden.
  4. Læg kødet i et ovnfast fad, og steg det færdigt i ovnen  ved 175 grader i 12 minutter.
  5. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres i skiver.

Pasta:

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning, og vend den med pesto.

Broccolisalat:

  1. Skyl broccolien, og skær det i små buketter.
  2. Gem stokken.
  3. Kog broccolibuketterne i kogende saltet vand i 2 minutter, og hæld vandet fra igennem en sigte.
  4.  Skræl broccolistokken, og skær den i tynde strimler med en tyndskræller.
  5. Læg strimlerne i en skål med koldt vand, og sæt den i køleskabet.
  6. Rist mandlerne i lidt olie på en pande, og drys dem over den dampede broccoli.
  7. Hæld vandet fra broccolistrimlerne, og krydr dem med olie, salt og peber. Fordel strimlerne over den dampede broccoli,
  8. Servér salaten til den skiveskårne and og pasta/pesto.
Print denne post Print denne post