Knækbrød

Knækbrød

320 g blandede frø/kerner/gryn ( hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø og spelt -eller rugflager), 1 dl olie, 3 dl vand, 1 tsk bagepulver, 1-1½ tsk salt, 300 g mel

  1. Ælt alle ingredienserne sammen til en klistret dej, det dejen i to og rul hver halvdel tyndt ud mellem 2 lag bagepapir til str. 35×40 cm.
  2. Træk det øverste lag bagepapir af og placer dejen/det nederste bagepapir på en bageplade.
  3. Kør spor i dejen med pizzahjulet, så knækbrødene får en passende størrelse.
  4. Bag knækbrødene ved 170 grader i varmluftsovn i ca. 25 minutter – indtil de er sprøde og lysebrune, knæk brødene fra hinanden og lad dem afkøle på en bagerist inden de pakkes i en luftæt dåse.
Print denne post Print denne post