Uge 48, 2017

Mandag:

Kartoffel pizza med mascapone og pesto

Tirsdag: Morfar tager de store med til julebanko på Novenco

Nudelret med laks, peanuts og forårsløg

Onsdag: Manden og bilen i Esbjerg, farmor hjælper med afhentning og aftensmad

Fiskefilet med pommes frites og grønt

Torsdag: Fri til at bage, lave konfekt, rydde op og gøre rent, Skole-hjem med Victoria og mere forberedelse til lørdagens julefest

Cha-Han

Fredag: SUSHI :), da vi knokler med at forberede lørdagens kalas 🙂 men prøv i stedet 

Pasta Carbonara med  Grove baguettes

Lørdag: Den årlige Julekomsammen  – vi har i år valgt at lave

Kaffe og te, Traditionel Rødvinsgløgg (på hjemmelavet gløggekstrakt), Rød saft, Sodavand og juleøl, Flødekarameller , Bullar,  Marcipan-nougat trekanter, Rocky road, Hvid chokoladeknapper med lakrids, tranebær og pecan, Baileys mandlerPaneforte, krymmekranse, engelske vingummi, lakridskonfekt, likørtoppe, pebermynteknapperRitas brune kagerVanillekranseJødekagerBedstemors chokoladesmåkager, Æbleskiver med syltetøj og flormelis, River Cottage Christmasbread med smørKirsebærmoussekage

Til aftens blev det Tarteletter med Kylling i asparges og Risengrød med kanelsukker og smørklat

Søndag: afslapning og oprydning

resten af lørdagens menu: Tarteletter med Kylling i asparges og Risengrød med kanelsukker og smørklat