Pebermynteknapper

1 ½ pasteuriseret æggehvide (1 bæger), 400 g flormelis, 6-7 dråber pebermynteolie, evt. mere flormelis

Pynt:100 g mørk chokolade

  1. Pisk æggehviden let, den skal være hvid og skummende, men ikke stiv som til marengs.
  2. Sigt flormelissen og rør den i æggehviden.
  3. Smag til med pebermynteolie og ælt dejen med hænderne.
  4. Brug evt. lidt flormelis på hænderne, hvis dejen klistre.
  5. Tril små kugler på størrelse med 1 kroner, sæt dem på et fad med bagepapir og tryk dem flade med en gaffel.
  6. Lad pebermynteknapperne tørre i mindst 3 timer, gerne natten over
  7. .Smelt chokoladen over vandbad og dekorer knapperne med chokoladestriber.
  8. Læg dem tilbage på bagepapiret og lad chokoladen størkne inden servering.

Print denne post Print denne post