Pasta Carbonara

Pasta Carbonara (6 pers)

Dette er helt sikkert ikke en fin og original opskrift, der kan siges at komme fra nogen stor mester eller sådan noget, den ligger i mit hoved og forsøges her genkaldt, så den kan blive nedskrevet.

500 g frisk pasta (grov af mærket Levevis) 200 g god røget bacon i strimler/tern, 1 spsk olivenolie, salt, friskkværnet peber, 6 pasteuserede æggeblommer, 1 1/2 dl fløde, 100 g friskrevet parmesan

Tilbehør: 800 g  blandet salat og 700 g Grove Ciabattaflutes eks AMO´s brødblanding

  1. Steg baconstykkerne i olien ved jævn varme og drys lidt peber over.
  2. Pisk æggeblommer og fløde med salt, peber og halvdelen af parmesanosten.
  3. Kog pastaen al dente, dryp godt af, og bland straks med baconstykker og ægge-flødeblandingen. Varmen fra pastaen vil nu give ægge-flødeblandingen en cremet og lækker konsistens.
  4. Skal serveres med det samme med resten af parmesanosten og et godt drys friskkværnet peber.

Energifordeling på retten:

Energi% Protein: 18 %
Energi% kulhydrat: 52 %
Energi% fedt: 30 %

Energi totalt for retten (kJ): 18769
Energi pr. portion (kJ):3128

Børnekarakter 5

ramen 5

Print denne post Print denne post

 

Opsamling
recipe image
Opskriftsnavn
Pasta Carbonara
Publiseret d.
Forberedelsestid
Koge- Stege eller Bagetid
Totalt tidsforbrug
Vurdering
4.51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.