Uge 21, 2018

Mandag: Min Fødselsdag : holdt lille fest med Alexander der fylder på fredag  🙂

Kageebordet bestod af:

Mormors boller med smør og syltetøj

Tines Rabarberkage med vanille-cremefraiche

Farmors fantastiske hindbærroulade

Chokoladekage med kokostop

Æblekage (Hjemmelavet æblemos)

Brownie Cookies

Til aftensmaden grillede vi masser af  Karrypølser,  og almindelige grill, og farmor havde lavet en stor portion  Kold Kartoffelsalat,

Tirsdag:

Grille resten af Karrypølser og dertil  Kold Kartoffelsalat

Onsdag:

Pasta med pesto, parmesanost, bacon og ciabattabrød

Torsdag:

Rugbrødssandwiches med laks eller bresaola, feldsalat, pesto, parmesan og avocado

Fredag: Alexander har fødselsdag, vi ender i Kbh, med tur i Planetariet og en tur på Flammen – men lav

Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler

Lørdag: Grille hos morfar .

Prøv Laks i folie med nye kartofler, hvidløgs-ingefærflutes og marineret squash

Søndag:

Falafler i pitabrød med salat, grønt og cremefraiche dressing