Uge 25, 2009

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:

Fiskefrikadeller med hollandaise, bådkartofler og grøntsager

Tirsdag: Husbonden er i Jylland ….igen…. 🙂

Risengrød forudgået af et gevaldigt grønsagsfad

Onsdag: fodbold med mindstemanden

Hjemmelavet pizza (hurtigmodellen med færdig dej og tomatsauce, skinke og revet ost)

Torsdag:

Kalkun og ris i karrysauce

Fredag: Sommerfest i både Børnehave og Skole, dér skal grilles eget kød og medbringes fælles tilbehør, jeg tror, at vi ender med at tage følgende med:

Forskellige pølser, Soya- og honningmarineret svinemørbrad, Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad) og Kartoffel- og aspargessalat. Og så har jeg bedt  farmor om at lave sine lækre små kuvertbrød, der vil vække stor lykke blandt børnene til sommerfesten.

Lørdag: Gæster til spisning lidt før frokosttid, så derfor satser vi på denne sentliggende Brunch og så nok bare lidt, hvad der nu må falde os ind til aftensmaden

BRUNCH bestående af: Græsk yoghurt med frugtsalat i grønne nuancer, Havregrynsboller og- brød med diverse oste og charcuteri, Krydderkartofler med brunchpølser, Kærnemælkspandekager med ahornsirup, Ovnæggekage med forårsløg og bacon samt Bananmuffins og friske danske jordbær

Søndag:

Kylling i tomat-flødesauce med pasta