Bananmuffins

Bananmuffins

3 æg, 175 g sukker, 2 tsk vaniljesukker, 125 g mel, 1 tsk bagepulver, 100 g oliemargarine, 2 mosede bananer, 100 g grofthakket chokolade, 100 g hakkede mandler eller hasselnødder

  1. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.
  2. Tilsæt de hakkede nødder og chokoladen.
  3. Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med oliemargarinen.
  4. Vend de mosede bananer i dejen.
  5. Hæld dejen i muffinsforme (20-25 stk) bag dem nederst i ovnen ca. 12-15 minutter ved 175°.
  6. Sæt kagerne på en bagerist og lad dem afkøle.

Man kan smelte lidt ekstra chokolade og dekorere kagerne med striber af chokolade ved hjælp af en gaffel.

Print denne post Print denne post