Uge 5, 2021

Mandag: Vi får bare kold mad, men lav 

Wraps med kylling og pestorisotto, der er nok lidt mere børnevenligt fyld til wrapsene på bordet ( tomater, agurker, cremefraiche, små frikadeller, majs og ærter), da det er lidt et sats med pestorisottoen alene

Tirsdag: 

Fiskefrikadeller med hollandaise, bådkartofler og grønsager

Onsdag: 

Fetuccine med bacon og sprøde brødkrummer (opskrift følger)

Torsdag: Farmor byder på bøf med bløde løg, men lav 

Bøf Lindstrøm med ovnbagte rodfrugter

Fredag: 

Chiliglaseret laks med sweetpotato.fritter og avocado (opskrift følger)

Lørdag: Faster og co medbringer langtidstegt culotte og vi hentede takeaway pommefrites og 2 blandede salater  dertil :

prøv i stedet Rødvinskogt mørbrad med kartoffelbåde i ovn og dampet broccoli

Søndag: 

Hakkebøffer med bearnaise, kartoffelbåde/ sweet potatoes i ovn og broccoli/blomkål