Mandag: Vi får bare kold mad, men lav
Wraps med kylling og pestorisotto, der er nok lidt mere børnevenligt fyld til wrapsene på bordet ( tomater, agurker, cremefraiche, små frikadeller, majs og ærter), da det er lidt et sats med pestorisottoen alene
Tirsdag:
Fiskefrikadeller med hollandaise, bådkartofler og grønsager
Onsdag:
Fetuccine med bacon og sprøde brødkrummer (opskrift følger)
Torsdag: Farmor byder på bøf med bløde løg, men lav
Bøf Lindstrøm med ovnbagte rodfrugter
Fredag:
Chiliglaseret laks med sweetpotato.fritter og avocado (opskrift følger)
Lørdag: Faster og co medbringer langtidstegt culotte og vi hentede takeaway pommefrites og 2 blandede salater dertil :
prøv i stedet Rødvinskogt mørbrad med kartoffelbåde i ovn og dampet broccoli
Søndag:
Hakkebøffer med bearnaise, kartoffelbåde/ sweet potatoes i ovn og broccoli/blomkål