Uge 26, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Sidste uge i hhv. 2.C og 5.C….. og så har mine store børn sommerferie

Mandag: Sct. Hans aften…..vi laver bål i haven og griller med morfar og farmor på Weberen

Grille pølser i baconsvøb og entrecote med Kold kartoffelsalat og blomkålssalat med mandler, granatæble, karse mm, og dertil pølsebrød og grønt

Til dessert danske jordbær med sukker og fløde

Tirsdag: 

Pastasalat med sprød parmaskinke skifter dog skinken ud med bacon og så laver vi nok Frikadeller til

Onsdag: Morfar på besøg vi sætter over i Römertopfen

Kylling med bacon, fennikel i Römertopf med nye kartofler og farmors hjemmelavede agurkesalat

Torsdag:

Tortilla med løg og kartofler med purløg og varmrøget laks

Fredag: Så fik ungerne sommerferie…… og vi skal bare ygge hjemme til Disneysjov….børnene vælger 

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole og formentlig nogle Nachos

Lørdag: Så skal der ryddes ud så vi kan få gjort klar til Husbondens 40 års fest i næste weekend, hus og have får en omgang 🙂 —-så vi er på nem mad….ved ikke helt hvad vi lander på

Søndag: Til rund fødselsdag i Køge ……tillykke søde kusine Amalie. Tror ikke vi nåt hjem til aftensmaden men prøv at lave

Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad)Ovnbagte kartofler og Grove baguettes…..og dertil en grøn salat