Uge 13, 2013

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:

Gullasch med Grov kartoffelmos

Tirsdag: TakeOut Pizza prøv

Pizza med grøntsagsstave

Onsdag:

Gryderet med svinekød i tern, champignoner, tørrede tranebær, bacon og madlavningsfløde, dertil serveres ris

Torsdag: Skærtorsdag, Påskebesøg varm mad til frokost

Kalkunsteg i appelsinsauce med ris og salat

Fredag: Langfredag, Påskegæster til lam

Pita med Shawarma fuldstændig som i Spise med Price´s “Den sidste nadver”

Lørdag: Påskefrokost

Sild med æg, tomat og agurk, Rejer med mayo og citron

Div pålæg: rullepølse med løg, sky og karse, Lun leverpostej med champignon og bacon

Tarteletter med kylling i asparges

Diverse oste med druer og peberfrugt

Ostekage med ananas

Søndag:

Stegte ris med Kylling