Stines fødselsdagskagebord

Hurra – Hurra på torsdag skal vi have venner og familie til fødselsdag”fest”, Det er min egen 34 års fødselsdag, der skal afholdes, og vi skal vanen tro have et dejligt stort fødselsdagskagebord. Jeg ELSKER jo nemlig kager og i år har jeg nøje udvalgt følgende:

Farmors fantastiske hindbærroulade – den har hun med, for ingen kan lave den som hende!

Tines rabarberkage med vanille-cremefraiche

Lækre havregrynsflarn

Æblekage

Jordbærtærte

Bananmuffins

Kaneltærte med frugtsalat

Brownies

4 tanker om “Stines fødselsdagskagebord”

 1. Hej!

  Endte helt tilfældigt på din side, og har ikke fået læst så vældig meget af den endnu. Dog har jeg fået kig på dine madplaner og opskrifter, og de vil helt klart være til inspiration!
  Så tak for det 🙂
  – Og tillykke med fødselsdagen.

  Signe

 2. Hej Signe

  Tak for fødselsdagshilsnen 🙂

  Og velkommen på http://www.somes.dk. Siden var faktisk tænkt som inspirationskilde til andre, men mest tænkt som en måde at jeg kunne holde fokus på varierede madplaner. Det har så småt grebet om sig, og jeg blogger nu lige så meget fordi det faktisk er blevet federe og federe, jo mere jeg åbenbart kan finde ud af.

  Stine

 3. – Og du klarer det rigtig fint! 🙂 Det er en skøn side, du har. Jeg følger efterhånden med i en del blogs (mest på sidelinien), men kan stadig ikke prale af at have min egen. Så jeg nasser fortsat på jer andre! 🙂

  Hvad mad og -planer angår: Jeg er en af dem med gode ambitioner (og er, skal jeg sige det selv, ikke helt uden evner i et køkken), men der går hurtigt hverdag i det hele, og så bliver det jo ofte sådan, at man serverer de samme retter igen og igen. Dine madplaner er super gode til familier, som gerne vil have spændende mad, uden at det tager flere timer at lave – og uden det bliver for “fancy og specielt”. Dejligt!

  Jeg har i øvrigt prøvet “Tines rabarberkage”, som smagte skønt!

  Fortsat god weekend til dig og din familie.

  Bedste hilsner
  Signe

 4. Jeg takker (forsinket) for komplimenterne og er rigtig glad for at du kan bruge siden til “noget”.

  Tines rabarberkage er helt sikkert et hit, det får jeg mange tilbagemeldinger på. Det er en af mine klare favoritter, når det handler om kage.

  Jeg leder hele tiden efter spændende, hurtig og nem mad til hverdagen, så hvis du ligger inde med noget godt, så “smid” det gerne i min retning. enten via gæstebogen eller i en kommentar, hvor det må findes relevant.

  Hav en rigtig god pinse, vejret bliver jo tilnærmelsesvis perfekt 🙂

  Mange hilsner
  Stine

Der er lukket for kommentarer.