Så blev jeg 29+ år (34 år i realtid)

Ja det var jo en dejlig fødselsdag i torsdags med dejlige glade gæster, en masse kager og da også nogle dejlige gaver. Alle ønskede med tillykke med de 29+, kun få bemærkede, at jeg faktisk blev 34.

Af min kære familie har jeg fået:

En ny prismelampe til vores gang.

Prizmelysekrone

Disse fine øreringe. Der passer til min arvede marguritbroche og vedhæng fra farmor Helga.

Stines fødselsdagsgaver

En dejlig zinkvandekande, til vores lille kolonihave.

Stines fødselsdagsgaver

Og sidst, men ikke mindst, 13. bind i Serien Slægten. En helt fantastisk bogserie, som man helt sikkert skal give sig tid til at læse, hvis man kan lide historiske romaner. Det er et fortælling, udviklet af Det Historiske hus, der bringer læseren gennem Danmarks-historien følgende den fiktive adelsslægt, Dane, der på troværdig vis gennemlever krige, intriger og begivenheder med afgørende betydning for historiens gang.

Stines fødselsdagsgaver

Derud over fik jeg en masse lækkert tøj, 12. bind i Slægten, armbånd, olie/elddikesæt, brede læderbælter, krydderurter i pastelfarvede potter, et plantebord til haven og en fin hårbøjle med en julestjerne på.

Særligt skal dog nævnes vores kære ven Caspers gave, som var en kende overraskende….En lækker Baileys, det kan man jo altid bruge – der blev faktisk taget hul på den samme aften.  Det var nu ikke overraskelsen, det var derimod spillet Guitar Hero Aerosmith til PS3…

Stines fødselsdagsgaver

…ikke lige noget jeg havde forventet. Jeg er ikke typen der bare prøver noget nyt foran andre mennesker, ikke engang foran dem jeg kender rigtig godt…Så jeg var nok lidt valen, da der skulle spilles på min nye højrehånds-“spade” (jeg er udpræget venstrehåndet), mens de resterende gæster, 4 halvfulde fyre, sidder og kommer med velmenende råd og vejledning…..det kan godt være at det er pissesjovt, men sgu´ikke, når næsten alle kunne finde ud af det, og fødselaren overhovedet ikke kunne… Jeg skal nok give det en chance til – eller to…

Guitarchick

…men så er det fandenme også det…næste gang de kommer, er de indlagt til at få tæv i Singstar.

Casper her er lidt inspiration, You Go’ Girl!

httpv://www.youtube.com/watch?v=IXk8F9XoYx4