Rødvinsmarinerede grillspyd med bulgursalat

Spid: 4 skinkesnitzler  (2 cm tykke, og ca. 600 g i alt), salt og peber, spid af træ eller metal

Marinade: 1 dl rødvin, 1 spsk honning, 2 tsk herbes de provence, 1 fed hvidløg

Bulgursalat: 1½ dl bulgur, 1 rød peberfrugt, ½ agurk, 1 lille rødløg, 6 sorte oliven, 1 citron, 1 knsp stødt chili, frisk mynte eller basilikum

Marinade: Pisk marinaden sammen af rødvin, honning, herbes de provence og presset hvidløg.

Spid: Skær kødet i tern på 2 x 2 x 2 cm. Vend kødet i marinaden og stil det i køleskab i mindst ½ time. Tag kødet op af marinaden. Stik det på spid og krydr med salt og peber. Grill kødet ca. 3 minutter på hver side, ca. 12 minutter i alt.

Bulgursalat: Kog bulgur. Skær peberfrugt og agurk i små tern. Hak løget fint. Hæld det i en skål og tilsæt oliven, 1 spsk citronsaft og chili. Skyl bulguren i koldt vand. Lad vandet dryppe af i en si. Bland bulgur og grøntsager. Smag til med salt, peber og finthakket mynte eller basilikum.

Print denne post Print denne post