Mandag: På job og efterfølgende søde gæster fra Farum
Kalkunsteg i appelsinsauce med ris og salat
Dessert: Æbletærte med creme fraiche
Tirsdag: FRI – den samlede familien Lundby Rasmussen rammer Kongens Kbh på en kold og blæsende decemberdag
Onsdag: På job til 16…….I fryseren har vi en
Lasagne med blandet salat og flutes
Torsdag: Nytårsaften…..kender ikke helt menuen endnu…men et forslag kunne være
Velkomstdrink: Mimosa og saltristede mandler
Forret: Pastinaksuppe med græskarkerner
Hovedret: Oksemørbrad med kogte bønner, artiskokkartofler og balsamicosauce
Dessert: Crepes Suzette
Kl 24 Champagne og Kransekage med nougatpynt
Fredag: Ren afslapning
Stegte jasminris med soyamarineret svinekød
Lørdag: Nytårsfrokost med mormor, morfar og moster – tænker vi lander den traditionelle
Karrysild, Hvide sild, Røde sild, æg med tomat / agurk eller rejer, lune fiskefilet med citron og remoulade, røget laks med “ræve-sauce”, røget ål med scrambled eggs, lune frikadeller med rødkål,mørbradbøffer med bløde løg, 2-3 slags ost, og vindruer/mandariner/ananas
Søndag: Opladning til at skole og job i det nye år