Uge 53, 2015

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: På job og efterfølgende søde gæster fra Farum

Kalkunsteg i appelsinsauce med ris og salat

Dessert:  Æbletærte med creme fraiche

Tirsdag: FRI – den samlede familien Lundby Rasmussen rammer Kongens Kbh på en kold og blæsende decemberdag

Svenske Köttbullar

Onsdag: På job til 16…….I fryseren har vi en

Lasagne med blandet salat og flutes

Torsdag: Nytårsaften…..kender ikke helt menuen endnu…men et forslag kunne være

Velkomstdrink: Mimosa og saltristede mandler

Forret: Pastinaksuppe med græskarkerner

Hovedret: Oksemørbrad med kogte bønner, artiskokkartofler og balsamicosauce

Dessert: Crepes Suzette

Kl 24 Champagne og Kransekage med nougatpynt

Fredag: Ren afslapning

Stegte jasminris med soyamarineret svinekød

Lørdag: Nytårsfrokost med mormor, morfar og moster – tænker vi lander den traditionelle

Karrysild, Hvide sild, Røde sild, æg med tomat / agurk eller rejer, lune fiskefilet med citron og remoulade, røget laks med “ræve-sauce”, røget ål med scrambled eggs, lune frikadeller med rødkål,mørbradbøffer med bløde løg, 2-3 slags ost, og vindruer/mandariner/ananas

Søndag:  Opladning  til at skole og job i det nye år

Chili con Carne