Mandag: Spejder for Alexander
Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler
Tirsdag: Svømning for Alexander –
Sandwich med skinke og tomatpesto
Onsdag:
Torsdag: MIG 40 år – hvad mon dagen bringer 🙂 Vi tager nok i byen og spiser – men lav f.eks
Frikadeller med Broccolisalat og Små bagte kartofler med urter
Fredag: FRI til at forberede festen i morgen
Kold mad, men lav Små stegte kødboller med ris og karrysauce
Lørdag: Min 40 års fødselsdagsfest , med temaet MAJFEST i haven (og måske lidt inde, hvis vejret ter sig tosset) med majstang, blomsterkranse, lette kjoler, stråhatte og lyse skjorter
17.00 Verdi og snacks
17.30 fra Nordiske Gourmet Delikatesser kommer det lækreste smørrebrød, der akkompagneres af Matjessild og et lille dansk sildebord : Alt dette flankeres af diverse øl og snapse, cidere, vine og sodavand
20.00Desserten består af hjemmelavede jordbærtærter og jordbærlagkage
Søndag:forhåbentlig tømmermænd ovenpå en god fest – vi lander nok rester fra festen eller noget meget nemt – men prøv
Grovhakket medister med bådkartofler og stuvet blomkål