Uge 21, 2015

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Spejder for Alexander

Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler

Tirsdag: Svømning for Alexander –

Sandwich med skinke og tomatpesto

Onsdag:

Pizza med grøntsagsstave

Torsdag: MIG 40 år – hvad mon dagen bringer 🙂 Vi tager nok i byen og spiser – men lav f.eks

Frikadeller med  Broccolisalat og Små bagte kartofler med urter

Fredag: FRI til at forberede festen i morgen

Kold mad, men lav Små stegte kødboller med ris og karrysauce

Lørdag:  Min 40 års fødselsdagsfest , med temaet MAJFEST i haven (og måske lidt inde, hvis vejret ter sig tosset) med majstang, blomsterkranse, lette kjoler, stråhatte og lyse skjorter

17.00 Verdi og snacks

17.30 fra Nordiske Gourmet Delikatesser kommer det lækreste smørrebrød, der akkompagneres af Matjessild og et lille dansk sildebord : Alt dette flankeres af diverse øl og snapse, cidere, vine og sodavand

20.00Desserten består af hjemmelavede jordbærtærter og jordbærlagkage

Søndag:forhåbentlig tømmermænd ovenpå en god fest – vi lander nok rester fra festen eller noget meget nemt – men prøv

Grovhakket medister med bådkartofler og stuvet blomkål