Uge 5, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Madklub hos Sofie – som blev aflyst, vi tager følgende op fra fryseren:)

Pasta Bolognese med revet ost, flutes og blandet salat

Tirsdag:

Frikadeller med  Kold Kartoffelsalat

Onsdag:

Frikadellesandwiches med grøntsagsstave

Torsdag:

Kyllingelår i ovn med råkost, bådkartofler, grøntsager i stænger og en creme fraiche dressing

Fredag: Disney-hygge med ungerne – måske en god ven til middag

Roastbeef med blomkål-granatæblesalat og bådkartofler, dertil laves Whiskeysauce

Lørdag: Til fødselsdag hos mormor/ moster – ved ikke om vi når hjem til aftensmad -men prøv

Mørbrad med bønnespirer, squash og karry

Søndag: Resten af fredagens roastbeef puttes i denne lækre

Chili Con Carne (på rest-steg)