Uge 15, 2009

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: dejligt – eneste arbejdsdag i ugen – jeg tror vi starter påskeferien med at grille

Tykstegsbøffer(og brunchpølser) med små kartofler på spyd, dip og blandet grøn salat

Tirsdag:

Hurtig kinesisk nudelsuppe ( Basis: Knorr)

Onsdag: Victorias veninde med familie til spisning

Foccacia med forskelligt fyld

Torsdag:

Grillede wraps med røget laks

Fredag: hos gode venner i Ringsted, så vi regner med god mad dér 🙂 men prøv

Pasta med grønne asparges og Tomatsalat

Lørdag: Far er ude og lege med rødderne fra Alive , børnene er hos farmor og farfar, og jeg er til påske hygge hos venner, men mit bud på en lille påskefrokost  til 8 personer kunne være:

Gravad laks med Hjemmelavet rævesauce og ristet rugbrød

Marinerede sild med Hjemmelavet karrysalat

Halve æg toppet med Rejesalat og ristet grovtoast (uden skorper)

Tarteletter med Kylling i asparges

Salat med blåskimmelost

Citronis på karamel-kiksebund

Søndag: ude til børnefødselsdag , hvor de også byder på aftensmad, så jeg foreslår:

Bagte kartofler med chilikylling