Mandag: dejligt – eneste arbejdsdag i ugen – jeg tror vi starter påskeferien med at grille
Tykstegsbøffer(og brunchpølser) med små kartofler på spyd, dip og blandet grøn salat
Tirsdag:
Hurtig kinesisk nudelsuppe ( Basis: Knorr)
Onsdag: Victorias veninde med familie til spisning
Foccacia med forskelligt fyld
Torsdag:
Fredag: hos gode venner i Ringsted, så vi regner med god mad dér 🙂 men prøv
Pasta med grønne asparges og Tomatsalat
Lørdag: Far er ude og lege med rødderne fra Alive , børnene er hos farmor og farfar, og jeg er til påske hygge hos venner, men mit bud på en lille påskefrokost til 8 personer kunne være:
Gravad laks med Hjemmelavet rævesauce og ristet rugbrød
Marinerede sild med Hjemmelavet karrysalat
Halve æg toppet med Rejesalat og ristet grovtoast (uden skorper)
Tarteletter med Kylling i asparges
Søndag: ude til børnefødselsdag , hvor de også byder på aftensmad, så jeg foreslår: