1½ spsk brun farin, 2 tsk dijonsennep, 1½ spsk hvidvinseddike, 4 spsk olie, ca. 2 spsk friskhakket dild
Start med at røre den brune farin og dijonsenneppen sammen med hvidvinseddiken. Pisk herefter 4 olien i, og krydr til sidst med den friskhakkede dild.
Print denne post
Hejsa,
Vil bare lige sige tak for en dejlig opskrift 🙂
Er bosiddende på Malta, og skal holde dansk påskefrokost, så tak for hjælpen hehe 😀
God påske.
Hej Rikke.
Jamen velbekommen da 🙂 Jeg synes selv denne opskrift er rigtig god, meget nem at lave og ingredienserne er forholdsvis lette at få fat i…..ja tilsyneladende selv på Malta 😛
Tak for påskehilsnen, jeg kan da kun sige “I lige måde”. Håber I havde en fantastisk dansk påskefrokost i det sydlige.
Så kom jeg lige forbi igen:) Efter du viste mig hvor nemt det var, så kan jeg da slet ikke købe den sauce igen 🙂
Velkommen tilbage Rikke, du er altid velkommen. Skriv endelig hvis der er et eller andet du søger, så skal jeg prøve at finde det til dig….f.eks. en speciel opskrift eller andet