Mørdej: 250 g mel, 125 g koldt smør, 75 g sukker, 1 knsp, salt, 1 æg, 1-2 spsk vand
Fyld: 300 g hindbær, 3 spsk flormelis
Limeskum: 2½ dl fløde, 3 spsk lemoncurd
- Smuldr smør og mel sammen til en rasp, med fingrene
- Tilsæt salt, sukker og æg
- Rør eller ælt til en samlet dej
- Lad dejen hvile koldt i 1 time
- Tænd ovnen på 180 grader
- Rul dejen ud i ecirkel ca 2 cm i tykkelse
- Læg dejen på et bagepapir på en bageplade
- Prik huller i dejen med en gaffel
- Fordel bærrene på dejen og drys med 2 sps flormelis
- Bag tærten midt i ovnene 20-25 min.
- Afkøl tærten på en rist
- Sigt 1 spsk flormelis over tærten lige før servering
- Pisk fløden til skum, og rør lemoncurd i
- Servér
[Print_link]