800 g små kartofler, 1 citron, grov Dijon sennep, 4 Kyllingebryster med skind, 500 g hvide asparges, brøndkarse, god olivenolie
- Tænd ovnen på 200 grader
- Brun kyllingebrysterne med skindsiden nedad på en mediumvarm pande i lidt neutral olie.
- Når skindet er sprødt og gyldent vendes bryststykkerne og brunes kort tid på den anden side.
- Læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i ovnen i 6-8 min. Lad dem trække lunt i 4-5 min. før de serveres.
- Skrab/skrub de nye kartofler og kog dem i vand med salt i 8 min.
- Dræn vandet fra og lad dem dampe af i 10 min.
- Fjern de træede ender på de hvide asparges ved at brække dem af.
- Skræl dem fra hovedenden mod roden og skær derefter hver asparges i 2 stykker.
- Brug panden hvorpå du stegte kødet – kom smør på og steg kartofler og asparges gyldne og sprøde.
- Krydr med salt og friskkværnet peber.
- Lav viniagretten: Rør1 del sennep og 1 del citronsaft sammen – pisk 2 dele god olivenolie deri.
- Anret kyllingebrystet , asparges og kartofler , og drys med skyllet og tørret brøndkarse og overhæld til sidst anretningen med sennepsvinaigretten.