200 g bulgur, 2 skalotteløg, 2 røde peberfrugter, 1 ds. kikærter, 1½ spsk. olivenolie, 2 tsk. stødt spidskommen, 1 tsk. stødt gurkemeje, ½ tsk. røget paprika, 2½ spsk. koncentreret tomatpuré, 2 dl grøntsags-bouillon, salt og peber
Til servering: 1 håndfuld bredbladet persille, 100 g god feta, 1 lækkert groft brød
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken, og afdryp den efter kogning i en sigte. Afkøl let.
- Pil skalotteløgene, og hak dem fint.
- Skyl peberfrugterne, og skær dem i små tern.
- Skyl og afdryp kikærterne.
- Steg løg, peberfrugt og kikærter i olie på en stor pande i 2-3 min..
- Tilsæt krydderier, tomatpuré og bouillon, og steg videre i ca. 5 min..
- Vend bulgur i blandingen, varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
- Servering: Skyl og hak persillen.
- Anret bulgursalaten i dybe tallerkener, og top med smuldret feta og persille.
- Servér med brød.