400 g pasta ex rigatoni,200 g chorizo, 1 løg, 3 fed hvidløg, 200 g grillede peberfrugter på glas, 100 g flødeost, 1 stor dusk frisk oregano, salt og friskkværnet peber.
- Kog pastaen i letsaltet vand, til den er al dente., gem lidt af kogevandet, og hæld resten fra.
- Pil skindet af chorizoen, og skær den i skiver.
- Rist chorizoen på en tør pande, til den begynder at smide fedt og tage farve – sæt til side derefter
- Pil og hak løg og hvidløg
- Hæld væden fra de grillede peberfrugter
- steg først løg og hvidløg i fedtet fra chorizoen, til løgene er klare.
- Tilsæt de grillede peberfrugter og flødeosten, og lad den smelte stille og roligt.
- Blend det hele til en ensartet sauce og vend saucen med pasta og chorizo. Tilsæt plukket organo, og juster evt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen.
- Smag til med salt og peber, og pynt med resten af oreganoen
- Kan serveres med en grøn salat