Wraps med grønne “deller” og spidskål

“Deller”: 2 dl røde linser, 2 små løg eller 1 stort, 2 fed hvisløg, 1 mellemstor gulerod, 1 bundr purløg, 2 æg, 4 spsk rasp, 4 spsk mel, 4 spsk havregryn, 1 tsk paprika, 1 tsk chilipulverm smør eller olie til stegning, salt og friskkværnet peber

Hvidløgsdressing: 2 fed hvidløg, 2½ dl cremefraiche, 1 nip sukker, citronsaft

Tilbehør iøvrigt: ½ spidskål, 1 lille rødløg, ½ bundt koriander, 2-3 lime. 1 nip sukker, 4 -8 tortillawraps

“Deller”: 

  1. Skyl linserne, kog dem i letsaltet vand eller boullion i 15 min., og lad dem dryppe af i en sigte.
  2. Pil og hak løg og hvidløg fint, og riv guleroden.
  3. Snit purløg fint.
  4. Bland det hele i en skål, og tilsæt æg, rasp, mel, gryn og krydderier. Lad farsen hvile i 30 min..

Dressing:

  1. Pil og pres hvidløgene, og bland dem sammen med cremefraiche.
  2. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber

Servering: 

  1. Form farsen til “deller”, og steg dem gyldnepå en pande i enten smør eller olie.
  2. Snit spidskålen i tynde strimler.
  3. Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver.
  4. Snit korianderen, og bland det hele med limesaft, sukker, salt, og peber.
  5. Lun tortillas, og nyd dem fyldte med de line”deller, spidskålssalat og hvidløgsdressing.
Print denne post Print denne post