Fyldte squash

4 Squash, olivenolie, 1 løg, 2 fed hvidløg, 200 g semidried eller soltørrede tomater i olie, 2 skiver daggammelt brød, 50 g pinjekerner, 50 g pecorino eller parmesan, 1 tsk oregano, salt, friskkværnet peber, evt frisk oregano til pynt

Tilbehør: en fyldig salat og godt brød

  1. Halvér squasene på langs, fjern det meste af indmaden med en ske, men lad ca 1 cm blive tilbage
  2. Pensl de udhulede squash med olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber
  3. Bag squashene ved 220 gradwe i 15 minutter
  4. pres væden ud af squash”kødet”, og hak den
  5. Pil og hak løg og hvidløg
  6. hak de soltørrede timater groft
  7. blend brødet til krummer, eller smuldr det med fingrene
  8. varm en sjat olie i en pande og sautér løg og hvidløg ved jævn varme, til løgene er klare
  9. Tilsæt squash”kødet”, og sautér videre i et par minutter
  10. Tilsæt tomater, pinjekerner og brødkrummer, og vend det hele godt sammen
  11. Smag til med salt og friskkværnet peber
  12. Skru ovnen ned til 200 grader
  13. Kom fyldet i squashene, dryp olivenolie over, og top med revet pecorino/parmesan
  14. Steg videre i ovnen i ca. 15 minutter, til toppen er gylden og Squashene er møre.
  15. Pynt med friske oreganoblade

Server med en fyldig salat og godt brød

Print denne post Print denne post