4 Squash, olivenolie, 1 løg, 2 fed hvidløg, 200 g semidried eller soltørrede tomater i olie, 2 skiver daggammelt brød, 50 g pinjekerner, 50 g pecorino eller parmesan, 1 tsk oregano, salt, friskkværnet peber, evt frisk oregano til pynt
Tilbehør: en fyldig salat og godt brød
- Halvér squasene på langs, fjern det meste af indmaden med en ske, men lad ca 1 cm blive tilbage
- Pensl de udhulede squash med olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber
- Bag squashene ved 220 gradwe i 15 minutter
- pres væden ud af squash”kødet”, og hak den
- Pil og hak løg og hvidløg
- hak de soltørrede timater groft
- blend brødet til krummer, eller smuldr det med fingrene
- varm en sjat olie i en pande og sautér løg og hvidløg ved jævn varme, til løgene er klare
- Tilsæt squash”kødet”, og sautér videre i et par minutter
- Tilsæt tomater, pinjekerner og brødkrummer, og vend det hele godt sammen
- Smag til med salt og friskkværnet peber
- Skru ovnen ned til 200 grader
- Kom fyldet i squashene, dryp olivenolie over, og top med revet pecorino/parmesan
- Steg videre i ovnen i ca. 15 minutter, til toppen er gylden og Squashene er møre.
- Pynt med friske oreganoblade
Server med en fyldig salat og godt brød
Print denne post