Pitabrød med krydrede kikærter

1 rødløg, 1 agurk, 1 håndfuld mynte, 150 g feta, 50 g rucola

Ristede kikærter: 2 dåser kikærter, 2 spsk olivenolie, 1 tsk røget paprika, 1 tsk hvidløgspulver, 1 tsk stødt spidskommen, 1 tsk flagesalt

Yoghurtdressing: 2 dl græsk yoghurt, saft af en ½ citron, ½ tsk stødt spidskommen, salt og friskkværnet peber

Serveres med pitabrød

Ristede kikærter:

  1. tænd ovnen på 180 grader
  2. Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte
  3. Tør dem grundigt i et rent viskesykke, og fordel dem på en bageplade med bagepapir
  4. Vend kikærterne med olie og krydderier, og rist dem i ovnene i ca 25 minutter, til de er gyldne og sprøde

Yoghurtdressing :

  1. Rør alle ingrdienserne til dressingen sammen, og smag til.

Desuden:

  1. Pil rødløg, og skær i papirtynde både
  2. Skyl og skær agurk i skiver,
  3. Hak mynte fint
  4. smuldr feta
  5. Anret alle ingredienser i skåle

Serveres med lune pitabrød, samt alle skåle med kikærter, grønt, dressing og feta – og hver især kan så selv vælge fyld til eget pitabrød.

Print denne post Print denne post