1 rødløg, 1 agurk, 1 håndfuld mynte, 150 g feta, 50 g rucola
Ristede kikærter: 2 dåser kikærter, 2 spsk olivenolie, 1 tsk røget paprika, 1 tsk hvidløgspulver, 1 tsk stødt spidskommen, 1 tsk flagesalt
Yoghurtdressing: 2 dl græsk yoghurt, saft af en ½ citron, ½ tsk stødt spidskommen, salt og friskkværnet peber
Serveres med pitabrød
Ristede kikærter:
- tænd ovnen på 180 grader
- Afdryp kikærterne, og skyl dem i en sigte
- Tør dem grundigt i et rent viskesykke, og fordel dem på en bageplade med bagepapir
- Vend kikærterne med olie og krydderier, og rist dem i ovnene i ca 25 minutter, til de er gyldne og sprøde
Yoghurtdressing :
- Rør alle ingrdienserne til dressingen sammen, og smag til.
Desuden:
- Pil rødløg, og skær i papirtynde både
- Skyl og skær agurk i skiver,
- Hak mynte fint
- smuldr feta
- Anret alle ingredienser i skåle
Serveres med lune pitabrød, samt alle skåle med kikærter, grønt, dressing og feta – og hver især kan så selv vælge fyld til eget pitabrød.
Print denne post