Mandag: Eneste dag på job for mig i juleferien
Tirsdag: Skulle have besøgt gode venner i Blovstrød – men Victoria er stadig sløj, så vi må selv finde på noget til aftensmaden – havner nok i Take-out – men lav f.eks.
Bøf Lindstrøm med ovnbagte rodfrugter
Onsdag: Nytårsaften holdes med Faster og Co
Bestilt maden fra Slagteren Agner Søndergaard – til de voksne
Appetizer: lufttørret skinke med salat, bl. nødder og balsamicoglace
Forret: Hummersuppe med hummerhaler, creme fraiche og lækkert hjemmebagt brød
Hovedret: Oksemørbrad med spansk kartoffel, braiserede svinekæber, langtidsbagte rødløg, cherrytomater, knoldselleritern og brombærglace
Dessert : Jordbærdrøm med 2 slags chokolademousse, chokoladecrunch i jordbærkompot, toppet med jordbærglace fra Langenæsbageriet.
Børnene har valgt at få Spareribs med bådkartofler, barbecuesauce og grønt og til dessert: isdessert med vafler
Faster laver hendes fine kransekage petitfours og så er der jo de sædvanlige slikfade og chips med dip
Torsdag: Nytårsdag – besøger vi Faster til Chili Con Carne
Chili Con Carne (på rest-steg)
Fredag: Victoria får besøg af en veninde……ellers bare fredagshygge med Disneysjov
Hotdogs og masser af grønt
Lørdag: Nytårsfrokost ved morfar, hvis vi overhovedet kan spise noget til aften, så bliver det nok bare kold mad 🙂 men prøv
Søndag: Sidste dag i juleferien……så vi lader op, pakker tasker mm
Kylling i gryde med skilt sauce og så husker vi at koge ekstra kartofler til mandagens Svenske Pølseret