Mandag:
Tirsdag:
Stegte ris , dertil nok Grønt med mager dip
Onsdag:
Selleri-kartoffelsuppe med porre og bacon
Torsdag:
Forloren hare med hvide kartofler samt sødt og surt
Fredag:
Andesteg med “all the trimmings”
Lørdag:
Kylling med lun bulgursalat og dertil Squashflutes
Søndag: Til aften skal vi have noget meget nemt, og sikkert ikke værd at skrive om 🙂 da vi holder Victorias fødselsdag i dag, og vi byder på Brunch til en del gæster
Brunchen kommer til at bestå af
Kaffe, te, og div juice, måske en bitter
Scrambled eggs med bacon og pølser
Hjemmebagt brød: Havregrynsboller og- brød, speltboller, gulerodsboller, Rugbrød
Græsk yoghurt med frugtsalat i grønne nuancer og/eller akaciehonning
Diverse oste og charcuteri,
Vindruer, ananas, æble og bananer
Krydderkartofler med brunchpølser
Kærnemælkspandekagermed ahornsirup,
Til dem der bliver til eftermiddag ,er der varm kakao og kager efter victorias valg