Uge 3, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:

Pasta med chorizo og pesto

Tirsdag:

Stegte ris , dertil nok Grønt med mager dip

Onsdag:

Selleri-kartoffelsuppe med porre og bacon

Torsdag:

Forloren hare med hvide kartofler samt sødt og surt

Fredag:

Andesteg med “all the trimmings”

Lørdag:

Kylling med lun bulgursalat og dertil Squashflutes

Søndag: Til aften skal vi have noget meget nemt, og sikkert ikke værd at skrive om 🙂 da vi holder Victorias fødselsdag i dag, og vi byder på Brunch til en del gæster

Brunchen kommer til at bestå af

Kaffe, te, og div juice, måske en bitter

Scrambled eggs med bacon og pølser

Hjemmebagt brød: Havregrynsboller og- brød, speltboller, gulerodsboller, Rugbrød

Græsk yoghurt med frugtsalat i grønne nuancer og/eller akaciehonning

Diverse oste og charcuteri,

Vindruer, ananas, æble og bananer

Krydderkartofler med brunchpølser

Kærnemælkspandekagermed ahornsirup,

Til dem der bliver til eftermiddag ,er der varm kakao og kager efter victorias valg